top of page
  • Forfatterens bildeTormod Granheim

AFTER THE STORM


Jeg er litt av en "storm-chaser" når det gjelder fotografier, jeg liker tanken på skyer i bevegelse på himmelen og fjell i vinterhvit drakt. Men det er en krevende utfordring. Skyer har en tendens til å skjule motivet. Den hvite snøen kan brenne ut og på den måten skjule sin skjønnhet.


Chamonix hadde ligget dagevis under stormen, snøtunge skyer hadde presset inn fra nord og dumpet sin last over massivet. Da vi strøk til fjells var det meste pakket inn i tåke. Vi fikk noen herlige svinger i et hvitt univers kalt Grands Montets.


Grands Montets etter stormen, stormen er i ferd med å slippe taket. Foto: Tormod Granheim.


Så begynte været å lette, og jeg rettet mitt kamera mot fjellet i mitt hjerte, Aiguille du Midi - rammet inn av Aiguilles de Chamonix i forgrunnen og Mont Blanc - så vidt skjult i skyene - i bakgrunnen.


Tilgjengelige størrelser, yttermål med ramme:

Large 118 x 168 cm, 4 ex

Medium 83 x 116 cm, 8 ex

Small 61 x 83 cm, 12 ex

Kontakt meg om du ønsker et print av dette motivet.


46 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page