top of page
IMG_20170210_231711_019.jpg

Motiverende foredrag

Jeg liker å flytte grenser. Hvis dere også gjør det, kontakt meg og diskuter hvordan jeg kan bidra med et motiverende foredrag.

Mine foredrag har alltid et element av skreddersøm basert på en brief med oppdragsgiver. Jeg bruker typisk 45 minutter på scenen, men noen oppdragsgivere insisterer på at jeg holder på en time ekstra, andre utfordrer meg til å levere budskapet raskere, eksempelvis på 18 minutter. Ta gjerne kontakt for å drøfte ditt behov.

Min historie er unik. Ingen annen nordmann har klatret Mount Everest på én dag - typisk brukes fire dager på å nå toppen. Da jeg stod på fjellets topp kunne jeg sette i gang med mitt hovedprosjekt: Den første skituren ned fjellets nesten tre kilometer høye nordvegg.

Vi hadde akseptert å bli utfordret da vi reiste til Everest, men under nedkjøringen falt min venn Tomas 1700 høydemeter. Utfordringen skiftet karakter, fra sport til overlevelse.

I mine foredrag benytter jeg også mine erfaringer med militæret og andre eventyr som den gangen jeg klatret samtlige 82 4000-meterstopper i Alpene som førstemann fra Norden.

Du kan booke meg direkte, eller gjennom mine agenter. Jeg er representert av de ledende norske byråene Athenas, Publicom og Talerlisten og bookes også ofte gjennom eventbyråer som Gyro, JCP og flere andre.

OPPDRAGSGIVERE:

Accenture

Atea

AF Group

BCG

Bergans of Norway

Berggård Amundsen

BI Norwegian Business School

Canon

Circle K

DNB

Ernest & Young

FMC

Fred. Olsen

Fri Flyt

Fujitsu Siemens

Klépierre

Kongsberg Group

Leaseplan

McKinsey

Møller Group

NHH Norwegian School of Economics

Nordea

Norwegian Air Ambulance

Oslo University Hospital

Red Cross

SAS

Schibsted

SEB

SG Finance

Shell

Slettvoll

Sopra Steria

Sportsbransjen AS

Statoil

Sweco

Telenor

The Explorers Club, NYC

Transocean

Trondheim University Hospital

Veidekke

XXL Sport og Villmark


Tormod Granheim

bottom of page